it-säkerhet

Mozilla har Tryckt på Stopp-knappen

Lämna en kommentar

Mozilla har stoppat alla uppdateringar av Firefox på grund av en bugg som krupit in i den senaste uppdateringen av webbläsaren.

Mozilla meddelade igår att företaget stoppat alla uppdateringar till de senaste versionerna av Firefox 3.5 och Firefox 3.6. Anledningen är att den senaste uppdateringen som släpptes i förra veckan har orsakat att flertalet användare rapporterat att webbläsaren kraschat. Mozilla släppte i förra veckan två stycken uppdateringar till Firefox 3.5 och Firefox 3.6 som täppte till 15 säkerhetshål, varav elva klassats som kritiska. Efter att uppdateringen släppts började rapporter om problem strömma in. Enligt Mozilla ska ett okänt antal användare upplevt att webbläsaren kraschat efter att den senaste uppdateringen 3.5.12 respektive 3.6.9 installerats. Mozilla stoppade alla uppdateringar i måndags och undersöker nu vad problemet kan vara. Vi har begränsat uppdateringarna till Firefox 3.6.9 och Firefox 3.5.12 för tillfället medan vi utvärderar situationen. Vi försöker ta reda på varför Firefox kraschar hos vissa av våra användare, säger Michael Shaver på Mozilla.

Enligt buggrapporterna som kommit in till Mozilla påverkar problemet webbläsaren på samtliga plattformar, Windows, Mac och Linux. Mozilla har inte uppgett när företaget förväntas ha löst problemet och återuppta uppdateringarna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s