it-säkerhet

Windows 8 stoppar 84 procent av ohyran

Lämna en kommentar

”IDG skriver ”Det inbyggda antivirusprogrammet i Windows 8 stoppar 84 procent av de allra vanligaste skadliga programmen.”

Jag tror inte alls på det där Windows Defender som den heter i Windows 8 är en sammanslagning av Windows Defender som följde med i Windows Vista och 7 samt Microsoft Security Essentials och då tog dom namnet Windows Defender. Genom att Microsoft valde att ha ett virusskydd inbyggt i Windows så strider dom mot EU-regler och Microsoft kommer att få smäll på fingrarna tror jag på grund av det, för alla EU medborgare ska ha rätten att välja vilket virusskydd do vill ha inte låsa sig till vad Microsoft vill ha så är det även mied webbläsarna i Windows men Microsoft gör som dom själv vill och struntar i eu´s krav.

Nä Windows Defender ska ej var inbakat det sägs att den slås bara på om inget annat virusskydd hittas i Windows 8 Jo då blir den effekten att folk kommer ej att ”BRY SIG” i virusskydd ”FÖR DET FINNS REDAN” varför då börja installera något annat, Så tänker folk jo vist installera ni. Men till vilka földer då jo sämre skydd än exempel vis Avast, AVG, COmodo Internet Security ger. Så man ska ej ta för givet Microsoft sätt att tänbka på Säckerhet Lita på Andra Typ dom jag skrev tidigare eller köpt en av dom mera kända märkena. Jag litar inte på Microsoft när det gäller Säckerhet. Tittar man på Windows Hur mcyket är inte buggfixar som kommer till för att reparera en befintlig bugg i systemet hur blir inte deras virus skydd då? Jo lika dåligt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s