it-säkerhet

Säkerhet i Webbhotell

Lämna en kommentar

Här nedan kommer jag ta upp dom vanligaste mest kända webbhotellen och deras respekt för dina rättigheter.

Binero

Personuppgifter och integritet

Vi behandlar personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen. För att skydda och värna om våra kunders integritet lämnas personuppgifter inte ut till extern part. Undantag till detta görs om en kund har brutit mot våra avtalsvillkor, om det föreligger rättsliga åtgärder eller om myndighet begär detta med stöd i svensk lagstiftning.

Uppenbart så vet inte Binero att vi har en EU-lag som träder över Svensk-lag

Crystones

§ 10 Crystones ansvar

10.2 Crystone hanterar all information om Kund som konfidentiell för att värna om Kunds integritet. Dock kan Crystone via domstolsföreläggande eller uppmaning från polis eller annan myndighet åläggas att lämna ut uppgifter om Kund.

Ingen skydd för kunde när dom ger lätt ut uppgifter om en kund.

FSDATA

Finner inge uppgifter om Integritet hos FSDATA.
Läs mer här hos FSDATA´s avtalsvilkor

Loopia

Integritet och personuppgifter

All information som du anger på vår webbplats, till exempel vid en beställning, hålls inom de bolag som ingår i Vismakoncernen. Vi ger aldrig ut några som helst uppgifter till tredje part. Det enda undantaget är om rättsliga åtgärder eller lagstiftning kräver att vi lämnar ut dessa uppgifter.

 

One

Vi håller din data säker och privat

Skriven 2013-11-19 Kategori: Säkerhet

Några av våra kunder har ställt frågor som är relaterade till den aktuella debatten om företag som delar data med offentliga myndigheter. Vi vill betona att din datas säkerhet är av högsta prioritet för oss på One.com.

Vi respekterar dina rättigheter till datasäkerhet

Vi samarbetar inte med offentliga myndigheter om någon form av utleverering eller övervakande av data. Vi tillåter inte myndigheter eller någon annan att få tillgång till e-post eller annan data såvida inte ett domstolsbeslut kräver att One.com gör detta.

Till skillnad från någon annanstans så behåller du alla rättigheter till dina bilder, videor, hemsidor och annat innehåll som du placerar på din egen domän hos One.com. För att läsa mer om hur vi håller din data säker och privat så hänvisar vi till vår sekretesspolicy.

All data hos One.com är skyddad av omfattande säkerhetssystem för att förhindra otillåten tillgång. Mer information om vår tekniska plattform och våra säkerhetsåtgärder finner du här.

Surftown

Läs mer i Affärsvillkor och kolla punkt 3 Kundens behandling av personuppgifter och övriga uppgifter inte så mycket men inget om väna om ens rättigheter

Slut sats

Som jag ser det så är det endast One.com som har en ordentlig säkerhet och respekterar ens rätt till datasäkerhet.

IT-Säkerhet

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s